Horoskop & Stjernetegn,  LIVSSTIL

Horoskop – Slik blir skoleåret til Tyren 2019/2020

Det nærmer seg skoleåret 2019/2020, og vi er alle nysgjerrige på hvordan skoleåret vil bli. Vår astrolog hinter i Tyrens horoskop om endringer som vil sette dype spor dette skoleåret og at Tyren med høy sannsynlighet finner den rette.


Er du et annet stjernetegn enn Tyren? Gå tilbake til oversikten her

Tyren – 21 April – 21 Mai

Er du et annet stjernetegn enn Tyren? Gå tilbake til oversikten her

Vennskap

Nye bekjentskap og venner er en fellesnevner for deg og din vennegjeng dette skoleåret. Du kvitter deg med de vennene som gir deg negativ energi, og pleier de vennskapene som gjør deg glad og lykkelig. Å være sammen med venner føles bra, og du liker å spandere på dine aller nærmeste, men vær på vak: ikke alle har gode intensjoner! Du og dine venner vil tiltrekke dere mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn dette året. Finn en fast plass å spise lunsj, det kan føre til en spennende overraskelse.

Kjærlighet

Dette året skjer det, du vil falle for en helt spesiell person som vil snu din verden opp ned og sette dype spor. Det er noen du har hatt et forhold til før, men denne gangen er det ikke bare vennskapelig. Tidligere forhold vil bære preg av ditt nye, da du vil vise følelser nå som oppfattes av andre som intense og spesielle. Pass på å ta vare på vennene dine, og vær åpen om følelsene dine til din nye spesielle utvalgte.

Vil du vite hvilket stjernetegn Tyren passer sammen med? Finn der ut her

Fag

Vaner og rutiner er fortsatt viktig for deg, og vil spille en viktig rolle for karakterene dine dette skoleåret. Du kommer til å overraske deg selv og lærerne dine, med nye kreative ideer og en ny evne til å løse problemer. Du vil bli mer fornøyd med karakterene dine dette skoleåret, til tross for at mye skjer på privaten.


Her kan du finne andre stjernetegns horoskop for skoleåret 2019/2020.

Liker du celeb.no? Følg oss videre på Instagram, Facebook og Snapchat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *