Horoskop & Stjernetegn,  LIVSSTIL

Horoskop – Slik blir skoleåret til Skytten 2019/2020

Det nærmer seg skoleåret 2019/2020, og vi er alle nysgjerrige på hvordan skoleåret vil bli. Vår astrolog hinter i Skyttens horoskop om mye rastløshet, men også mye lidenskap. Noe helt uten om det vanlige vil skje dette året, og sjansen er stor for at du møter den rette.


Er du et annet stjernetegn enn Skytten? Gå tilbake til oversikten her

Skytten: 17 Desember – 20 Januar

Er du et annet stjernetegn enn Skytten? Gå tilbake til oversikten her

Vennskap

Dette året kjenner du på at det kanskje er på tide å kvitte seg med venner som sprer negativ energi. Du er selvsikker og bestemt, og innen skoleåret er omme sitter du igjen med de vennene som bidrar positivt i livet ditt. Du vil bli oppfattet som mer interessant ovenfor andre bekjente som følge av dette. Mange ønsker å bli kjent med deg dette året, men husk å bruke tiden på de som faktisk betyr noe for deg. Skal du begynne på ny skole, eller i en ny klasse, eller noe lignende, er det viktig å oppsøke de med felles interesser.

Kjærlighet

I starten av året skjer det ikke spesielt mye på kjærlighetsfronten. Noen du har hatt et øye til lenge vil i løpet av høsten begynne å ta kontakt, men du må selv passe på å ikke bli for ivrig. Kjærligheten i Skyttens tegn vil nemlig ikke blomstre før juletider, og det kan derfor være lurt å hold litt tilbake i starten. Mye vil skje dette skoleåret, og du skal ikke se bort i fra at du havner midt oppe i et stort kjærlighetsdrama. Sørg for at du er åpen om din fortid, dette vil hjelpe.

Vil du vite hvilket stjernetegn Skytten passer sammen med? Finn der ut her

Fag

Du fortsetter å imponere både lærere og foresatte med gode resultater. Du er kreativ og tenker nytt, noe du vil bli belønnet for i flere fag. Flere har lyst til å jobbe i samme gruppe som deg, nettopp på grunn av dette. Karakterene kan lide litt i slutten av året, fordi du er for opptatt av å leve livet på kanten av våren. Pass derfor på å sette av nok tid til å balansere både skole og sosialt. Du blir fort rastløs av skolearbeid, men motivasjon i form av en god drikke vil hjelpe deg gjennom det.


Her kan du finne andre stjernetegns horoskop for skoleåret 2019/2020.

Liker du celeb.no? Følg oss videre på Instagram, Facebook og Snapchat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *