Horoskop & Stjernetegn,  LIVSSTIL

Horoskop – Slik blir skoleåret til Skarpionen 2019/2020

Det nærmer seg skoleåret 2019/2020, og vi er alle nysgjerrige på hvordan skoleåret vil bli. Vår astrolog hinter i Skarpionens horoskop om mye drama i vennegjengen grunnet en ny bekjent.


Er du et annet stjernetegn enn Skarpionen? Gå tilbake til oversikten her

Skarpionen: 23 Oktober – 22 November

Er du et annet stjernetegn enn Skarpionen? Gå tilbake til oversikten her

Vennskap

En ny bekjent vil skape unødvendig mye drama mellom deg og vennene dine dette skoleåret. Et godt tips vil være å spille med åpne kort, og være åpen om hva du føler og tenker om situasjonen. Du og dine venner vil bli sett opp til av yngre jenter, så sørg for å være gode forbilder; dette kan lønne seg i lengden! Du vil fortsette å være godt likt blant andre, men pass på å bruke nok til med venner du faktisk bryr deg om.

Kjærlighet

Året vil starte med et pang, og en lengre forelskelse står for dør. I starten vil du oppleve en del smertefull kjærlighet, men hold ut; det hele vil være verdt det til slutt. Lykken din snur i slutten av skoleåret, og du vil ose positivet og glede, noe din utvalgte vil legge merke til. En lang forelskelse vil ti slutt være verdt det, og det du aldri trodde kom til å skje, vil skje til slutt. Du skal likevel være forsiktig med å stole blindt på din utvalgte, da forelskelsen din til tider kan gjøre deg blind.

Vil du vite hvilket stjernetegn Skarpionen passer sammen med? Finn der ut her

Fag

Forelskelsen vil påvirke resultatene dine på skolen, og dette gjør at du kan få tilsnakk av foreldre og lærere. Det er viktig at du prioriterer skole dette året, da det kan være avgjørende for fremtiden. Det kan derfor være lurt å sette av konkrete tidspunkt til skole, slik du får gjort alt. I slutten av året, og rundt de viktigste periodene vil du kjenne på en indre motivasjon, noe som vil bedre resultatene dine på skolen. Det er viktig at du henter ut litt stå-på-vilje når du får dårligere resultater, dette vil du være taknemmelig for senere.


Her kan du finne andre stjernetegns horoskop for skoleåret 2019/2020.

Liker du celeb.no? Følg oss videre på Instagram, Facebook og Snapchat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *