Horoskop & Stjernetegn,  LIVSSTIL

Horoskop – Slik blir skoleåret til Jomfruen 2019/2020

Det nærmer seg skoleåret 2019/2020, og vi er alle nysgjerrige på hvordan skoleåret vil bli. Vår astrolog hinter i Jomfruens horoskop om en ny bekjent som vil skape mye drama, men også være god for din mentale helse.


Er du et annet stjernetegn enn Jomfruen? Gå tilbake til oversikten her

Jomfruen: 16 September – 30 Oktober

Er du et annet stjernetegn enn Jomfruen? Gå tilbake til oversikten her

Vennskap

Du vil få en bekjent dette skoleåret, som fort blir en god venn. Din nye venn vil skape en del drama mellom deg og de andre vennene dine på skolen, men vil utfordre deg til å gjøre nye ting du selv ikke trodde du turte. Dette vil gi deg bedre selvtillit og styrke din mentale helse, mer enn du selv er klar over! Med en ny bekjent inn i bildet kan du fort glemme vekk dine nåværende venner, og dette vil skape en del drama. Prøv å sett av tid til begge. Ditt nye vennskap vil gi deg masse selvtillit, som fører til at flere legger merke til deg på skolen.

Kjærlighet

Dette skoleåret vil du oppleve noe helt nytt når det kommer til kjærlighet. Gamle følelser fra et tidligere forhold blusser opp, og du opplever nye lyster på grunn av dette. Ignorer usikkerheten rundt følelsene dine, og ta sjanser. Du vil gjøre feil, men disse lærer du mye av, noe som vil lønne seg mot slutten året. Du møter en helt spesiell mot slutten av skoleåret, som faktisk er den rette for deg, selv om du ikke synes det selv. Hører du på stjernene, bør du droppe ditt gamle forhold og satse alle kortene på det nye.

Vil du vite hvilket stjernetegn Jomfruen passer sammen med? Finn der ut her

Fag

Du vil fortsette å få resultater du er fornøyd med dette skoleåret også. En av lærerne på skolen vil gi deg dårligere resultater enn du fortjener, fordi du er ufokusert i skoletimene. Prøv å legg vekk mobilen, og følg med, så slipper du dårligere karakterer enn du fortjener. Det kan også lønne seg å ta en part med lærene dine om det er noe som plager deg. Du vil få et nytt favorittfag dette skoleåret, noe som gir deg en idé om hva du vil studere og jobbe videre med når du blir eldre.


Her kan du finne andre stjernetegns horoskop for skoleåret 2019/2020.

Liker du celeb.no? Følg oss videre på Instagram, Facebook og Snapchat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *